Spritz!
Ez a nyár már csak ilyen italos-receptes nálunk:)
A mai nap is egy gyors italtippel készültünk nektek, a témánk pedig az utóbbi időben méltán népszerű Spritz. A hozzávalók listája nagyon egyszerű: kell hozzá Campari vagy Aperol (ez utóbbi nálunk is egyre ismertebb, az ízük hasonló egyébként, csak az alkoholtartalmuk nagyon más – míg a Camparié 22-28 %, az Aperolé 11-15 % körül mozog), prosecco vagy száraz fehérbor és szóda vagy bubis ásványvíz.
Keverjünk össze mindent 1/3 – 1/3 – 1/3 arányban, töltsük jégre, tegyünk bele citrom, vagy narancsgerezdeket, és/vagy olajbogyót, és már kész is vagyunk!
Tulajdonképpen gondolhatunk rá úgy is, mint egy rafinált fröccsre, persze annál egy kicsit jobban üt!
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.