Üdv a Fűszer Klubban!
Évek óta nagy izgalommal nézzük, ahogy a gasztronómia hazánkban is egyre inkább népszerűvé válik. Az újabbnál újabb éttermek és delikátok mellett sorra nyílnak a különböző főzőiskolák is, és mára biztosan kijelenthetjük: konyhatündérnek lenni ismét divat. Hurrá!
Természetesen ma egy kicsit másként történik mindez, mint néhány évtizeddel ezelőtt, ugyanis nem mások kedvéért gürizünk egész nap a konyhában, hanem kikapcsolódásként, műkedvelésből, a saját elképzeléseink megvalósítása miatt. A végeredménnyel pedig nemritkán több bókot és elismerést zsebelhetünk be vendégeinktől, mint az új frizuránkért, vagy a csinos ruhánkért.
Az otthoni főzőcskézésnek mi magunk is elkötelezett híveivé váltunk, így azt is saját tapasztalatból tudjuk, hogy a rengeteg alapanyag közül a bőség zavarában néha nehéz kiválasztani a legalkalmasabbakat. Különösen igaz ez a fűszerekre. Ezért is hoztuk létre legújabb klubunkat, a fűszer klubot, mely minden hónapban egy adott témához kapcsolódó recepteket, és az elkészítésükhöz szükséges különleges fűszereket tartalmazza.
Így nemcsak az ízesítés tökéletességét biztosíthatjuk, de hónapról hónapra megismerkedhetünk egy nemzet konyhájának ízeivel. A konyha falain belül tehetünk egy kis világ körüli utat: megismerhetjük Marokkó, Kína, Franciaország, India, Spanyolország és Olaszország konyhájának nevezetességeit is, és ez még csak a kirándulás kezdete.
A csomagok kialakításában szakértőnk, Kovács Gergő, a portugál nagykövetség és az Apropó étterem séfje van a segítségünkre, így biztosak lehetünk benne, hogy csakis kipróbált, és remekül működő, ínyenc receptek kerülhetnek bele a válogatásokba.
Családtagok és barátok lenyűgözésére egytől-egyik kitűnően alkalmasak, így ennek a klubnak a tagságával nemcsak másokat, de magunkat is igazán érdemes meglepnünk.
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.