Narancsos mustár - Finom ötletek
Rengeteg különleges termékünk van az ajándékcsomagokban, melyekkel kapcsolatban rendszeresen elhangzik a következő pár mondat: Hmm. Tényleg nagyon finom és izgalmas, de mihez lehet használni?
Ezért mostantól a Finom ötletek sorozatban recepteket, felhasználási javaslatokat fogunk veletek megosztani. Kezdjük elsőként a Felfedező ajándékcsomag egyik tagjával a Narancsos mustárral.
Bevallom először én is szkeptikus voltam annyira nem illett össze nekem a két íz, de mióta kipróbáltuk állandóan van itthon. A szinte magától értetődő virslin és disznótoroson kívül kóstoltuk már sült húsokhoz, grill csirkéhez, pácoláshoz, saláta dresszinghez.
Sőt találtam egy receptet is, melyet ugyan még nem főztem meg, de nagyon jól hangzik.
Kacsaravioli narancsos mustárral
Hozzávalók 4 személyre:
4 darab kacsacomb
½ kg kacsazsír
1 fejfokhagyma
1 evőkanál babérlevél
1 evőkanál mustármag
25 kocka wan-tant tészta, vagy 2 db réteslap
1 tojás
Narancsos Mustár
Elkészítés:
A kacsacombokat fele zsír, fele vízben szépen lassan kb. 2-3 órát főzzük, hagymát fokhagymát babérlevelet és mustármagot rakunk hozzá.
Amikor a hús leválik a csontról, szépen leszedjük, kicsit összedaraboljuk, megsózzuk, megborsozzuk és wan-tant tésztába betekerjük, mint egy raviolit.
A wan-tant tésztát tojással megkenjük, hogy szépen egymáshoz ragadjanak. Háromszög, téglalap vagy akár henger alakú raviolit formázunk.
Forró olajban kisütjük.
Narancsos mustárral tálaljuk és zöldségszálakkal dekoráljuk.
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.